Consilieri Locali

Marius Ungureanu

Marius Ungureanu

M-am nascut in Ramnicu Valcea, am absolvit Facultatea de Jurnalism a Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu si locuiesc de 15 ani in sectorul 6 al Bucurestiului.

Am lucrat in administratia publica locala dar si in domeniul privat. Am vazut salarii nemeritate dar si taieri de sporuri si beneficii si salarii la limita subzistentei in ambele domenii, de stat si privat.

Am inteles ca oamenii trebuie ascultati, respectati si banii pe care ei ii platesc prin taxe si impozite trebuie folositi in interesul lor.

Am vazut ca unele institutii ale statului merg deja in directia buna si cred ca si administratia publica trebuie sa se indrepte in aceasi directie. Stiu ca va fi greu sa se intample acest lucru cu aceasi vechi politicieni la conducere, de aceea m-am alaturat Uniunii Salvati Bucurestiul.

Nu am mai facut politica, impartasim aceleasi valori, ne-am decis sa ne implicam mai mult decat intr-un grup civic sau organizatie non-guvernamentala, in singurul mod permis de Constitutie prin care se poate inlocui cea ce era pana de curand normal – spaga, coruptia, minciuna cu ceea ce ar trebui sa fie normal – corectitudine, transparenta, profesionalism.

Georgeta Mitran

Georgeta Mitran

De ce am decis să mă implic?
Pentru că iubesc si urasc Bucurestiul in egala masura, ca multi dintre voi. Ma revolta cand vad ca toate administratiile de pana acum si-au batut joc de noi nefacand nici cel mai mic efort de a dezvolta proiecte si viziuni unitare pe termen lung, care sa dezvolte orasul si sectorul, alocand banii fara niciun rost si intr-un dispret total fata de nevoile comunitatii.

Pentru ca nu exista nici la nivel central si nici local un plan de regenerare urbana, solutii eficiente pentru trafic, reguli stricte pentru santiere si solutii viabile pentru retelele de utilitati.

Pentru ca nu avem un sector curat si un standard de viata asa cum meritam.

Pentru ca vreau sa vad primarii si consilierii la dispozitia cetatenilor 24/7 daca se poate.

Pentru ca vreau scoli si gradinite civilizate unde copiii sa fie in siguranta si in care sa invete de mici care le sunt drepturile si obligatiile fata de comunitate si care sa stie ca este o obligatie civica reclamarea abuzurilor.

Si, da, pentru ca, acum, ma simt pregatita. Pentru ca, acum, nu mai sunt singura. Am langa mine o echipa puternica si performanta hotarata sa castige – Uniunea Salvati Bucurestiul –, si un lider – Nicusor Dan- care a dovedit ca perseverenta, tenacitatea si Legea inving si pe cel mai de temut mafiot.

Mugurel Frumuselu

Mugurel Frumuselu

Am 30 de ani, m-am născut și am crescut în localitatea Măldărești, județul Vâlcea, am absolvit cursurile Facultății de Matematică Informatică ale Universității de Stat din Pitești și de 5 ani locuiesc în sectorul 6.

Dupa absolvirea facultății am lucrat în administrația publică timp de 4 ani în cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară București iar momentan activez în cadrul unei multinaționale IT ca programator.

Experiența acumulată în domeniul public cât și în cel privat m-a facut să înteleg mai bine nevoile diferite ale tuturor claselor sociale , să identific și să gasesc soluții pentru administrarea corectă a resurselor sectorului nostru.

După evenimentul de la Colectiv am decis că este momentul să mă împlic în politica cu dorința de a schimba modul în care se administrează orașul. În acel moment Nicușor Dan a creat Uniunea Salvaţi Bucureştiul pentru a lupta contra sistemului și a schimba modul în care se face administrarea resurselor orașului.

Uniunea Salvați Bucureștiul este un partid nou înființat ce mi-a permis prezentarea, dezbaterea și susținerea de idei cu privire la administrarea orașului.

Nu doresc să mai fie spații lăsate în paragină, mașini pe care trebuie sa le ocolești pentru a merge pe trotuar, bătrâni care stau pe dale de ciment în loc de bănci, poluare și lista ar putea continua.

Societatea românească vrea schimbare și vreau să îmi aduc contribuția la acel viitor dorit de noi toti.

Vă invit ca alaturi de mine și colegii mei din USB să schimbăm toate lucrurile care ne impiedică de la a avea o viata decentă într-un oras decent prin ieșirea la vot de pe 5 iunie.

Cosmin Manole

Cosmin Manole

De ce mă implic?
De 11 ani fac parte din cei pentru care Sectorul 6 este acasă și care trăiesc zi de zi cu dorința ca acasă să fie din ce in ce mai bine, care își doresc să vadă în Bucureștiul lor schimbări vizibile.

Consider că Nicușor Dan alături de noi, echipa sa, poate aduce această schimbare. Și consider că acasă poate fi mai bine dacă noi suntem mai buni și dacă schimbarea vine cu fiecare dintre noi.

Obiectivul meu este o mai bună funcționare a instituțiilor publice din Sectorul 6, prin competență, implicare și determinarea oamenilor din interiorul acestora și distribuirea inteligentă a resurselor pentru un sistem de sănătate mai performant și mai sigur.