MihaelaStefanCentruDeVaccinare

În perioada 22- 25 octombrie 2021, Centrul de vaccinare ”Mihai Eminescu”, din Calea Plevnei nr. 234, a fost deschis non stop, în cadrul Campaniei ”Maratonul vaccinării pentru viață”.
Printre voluntarii care au acordat o mână de ajutor s-a aflat și viceprimarul Sectorului 6, Mihaela Ștefan.

”Mobilizarea autorităților și a voluntarilor a fost exemplară. Am reușit să vaccinăm peste 1000 de persoane la Centrul Mihai Eminescu în doar câteva ore.
Situația în care ne aflăm la nivel național nu este deloc una fericită, dar consider că o putem traversa cu bine atâta timp cât suntem responsabili și implicați în eforturile de vaccinare.
Un mare MULȚUMESC tuturor celor care au fost pe baricade în tot acest timp.” a transmis viceprimarul Sectorului 6, Mihaela Ștefan.

”Maratonul vaccinării pentru viață” este o campanie inițiată de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, Colegiul Medicilor din Municipiul București, DSP București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Primăria Generală a Capitalei și Ministerul Culturii.