Veste bună primită de la Consiliul General al Municipiului București: Hotărârea de Consiliu Local inițiată de Viceprimarii USRPLUS Alexandru Gâdiuță și Mihaela Stefan, prin care se solicită transmiterea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 6 a terenului situat în Bucureşti, bd. Iuliu Maniu nr. 11B, Sector 6, în vederea construirii unei creșe, a fost aprobată în ședința de ieri. 2 iunie.
👉”Este nevoie de noi creșe, de noi grădinițe și de noi școli în Sectorul 6 și vom face demersuri continue pentru a identifica terenuri pe care se pot construi noi unități de învățământ. ” – au transmis cei doi Viceprimari USRPLUS
În prezent Primăria Sectorului 6 a demarat, prin intermediul Programului NZEB (Near Zero Energy Building), procedurile pentru construcția a trei noi grădinițe în Sectorul 6, și anume o grădiniță în incinta cartierului ANL Brâncuși, o grădiniță în incinta Școlii Gimnaziale Sfinții C-țin și Elena, plus extinderea Grădiniței nr.274. De asemenea, vor fi construite cinci after-schooluri de stat în Sectorul 6.