⚠️⚠️⚠️Consilierii USR PLUS inițiază un audit extern în Primăria Generală și companiile din subordine.
Astăzi, consilierii USR PLUS (inițiator Anamaria Gram), au depus la Consiliul General al Municipiului București un proiect de hotărâre pentru contractarea unui audit extern în Primăria Municipiului București și toate entitățile din subordinea PMB și CGMB.
În vederea elaborării unei strategii corecte pentru dezvoltarea economică a Mun. București, considerăm că este esențial să fie efectuată o analiză temeinică a activității aparatului de specialitate al primarului, precum și a tuturor entităților din subordinea Primarului General și a Consiliului General al Municipiului București pentru perioada 01.01.2017 – 31.12.2020.
Anamaria Gram, Consilier General USR PLUS în CGMB: “Antamarea unui audit statutar ar presupune un volum imens de muncă și implicit un termen mai lung de executare. Pe de altă parte, anumite segmente din auditul statutar sunt deja acoperite de verificările efectuate de Curtea de Conturi, respectiv Camera de Conturi a Mun. București. De ceea, nu recomandăm antamarea unui audit statutar.”