Alexandu Gâdiuță,  viceprimar USR PLUS Sector 6: ”Ca urmare a unor cereri primite din partea locatarilor, am participat împreună cu colegii mei consilieri Ungureanu Marius, Gicu Zainea și Cătălin Volintiru, la o întâlnire cu reprezentanții locuitorilor din ansamblurile rezidențiale Saphir, Onix și Cotroceni Smart Residence din zona Grozăvești.
Am preluat problemele ridicate de aceștia, probleme care se referă la lipsa spațiilor verzi, a parcărilor și a infrastructurii educaționale care să deservească zona. Am constatat că cele peste 900 de apartamente din cele trei ansambluri rezidențiale nu beneficiază de spațiu verde, căile de acces nu sunt iluminate, nu există troturare și nu sunt amenajate locuri de joacă.
Vom transmite toate aceste probleme către instituțiile și serviciile care aparțin de Consiliul Local, Primăria S6 și Primăria Capitalei și vom urmări îndeaproape modul în care acestea se vor preocupa de rezolvarea, în condițiile legii, a celor semnalate.
Din păcate nu este o situație singulară și suntem conștienți că multe din noile ansambluri rezidențiale, care au apărut în ultimii ani în Sectorul 6, au astfel de probleme.
Este și motivul pentru care am reușit să anulăm în instanță PUZ-ul coordonator al Sectorului 6. Pe viitor vom face toate demersurile necesare pentru ca instituțiile abilitate să urmărească respectarea tuturor normativelor prevăzute de lege și aceasta să fie respectată de antreprenorii care construiesc locuințe colective.”