fbpx

Am prezentat astăzi proiectul Străzi Noi (StraziNoi), propunerea USR pentru decongestionarea traficului în sector 6. Se circulă foarte greu în această zonă a orașului și, în consecință, cresc timpii de așteptare în trafic și crește poluarea. Soluția pe care o propunem este realizarea a trei segmente de conectare rutieră în sector. Astfel, ar trebui unite Calea Giulești cu Bulevardul Uverturii, apoi Bulevardul Timișoara cu Prelungirea Ghencea și, nu în ultimul rând, Bulevardul Ghencea cu Șoseaua Alexandriei.

Prin crearea acestor artere se va reduce aglomerația și se vor scurta timpii petrecuți în trafic. Cele trei segmente de drum ar urma să aibă o lungime totală de 5,5 kilometri și ar costa 14,2 milioane de euro, adică mai puțin de 1% din bugetul pe doi ani al Primăriei Municipiului București (PMB). Proiectul prevede inclusiv realizarea de piste de biciclete, noi rute de transport în comun și spații verzi.

Pentru mai multe detalii și pentru a susține acest proiect, intrați pe pagina de web ”Străzi noi”:https://sector6.usr.ro/strazi-noi/ sau pe pagina de Facebook StraziNoi