Consilieri Locali USR PLUS Sector 6, mandatul 2020-2024

Alexandru Gâdiuță

Alexandru Gâdiuță

Alexandru Gâdiuță este liderul de grup al consilierilor Alianței USR PLUS în Consiliul Local Sector 6.  Este bucureștean, locuitor al cartierului Drumul Taberei, Geograf specializat în Geografia Mediului și absolvent ASE. Este propunerea pentru postul de Viceprimar al Sectorului 6 din partea  Alianței USR PLUS.

Este membru al Comisiei de buget, finanţe, investiții și fonduri europene

Contact: alexandru.gadiuta@primarie6.ro

Telefon: +40 770 221 189

 

Mihaela Ștefan

Mihaela Ștefan

Mihaela Stefan a absolvit Facultatea de Administrație publică din cadrul SNSPA. Se ghidează  după deviza: „Bucureștiul trebuie redat locuitorilor săi!” și a ales să candideze pentru că implicarea în viața cetății este primul pas spre bunăstarea comunității locale.Este propunerea pentru postul de Viceprimar al Sectorului 6 din partea  Alianței USR PLUS.

Face parte din Comisia de Educație, Sport, Sănătate, Cultură, Culte, Tineret
şi probleme sociale:

Contact: mihaela.stefan@primarie6.ro

Alexandru Desculțescu

Alexandru Desculțescu

Absolvent  de ASE, Alexandru Desculțescu este născut și crescut în București. A înțeles singura soluție pentru a schimba în bine administrația publică din Sectorul 6 este implicarea activă  în ”viața cetății” și a decis să candideze pentru un loc în Consiliul Local în Sectorul 6.

Este membru al Comisiei Urbanism, Lucrări Publice şi Protecţia Mediului.

Contact: alexandru.descultescu@primarie6.ro

Marius Ungureanu

Marius Ungureanu

Marius Ungureanu este de profesie jurnalist dar, după ce a lucrat cinci ani în administrația publică locală, a înțeles ca acest domeniu trebuie eficientizat. Acum are experiența a 4 ani de politică aplicată atât in interiorul USR, cât și în Consiliul Local Sector 6.

Este membru al Comisiei pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Protecţia Consumatorului și al Comisiei Administrarea Domeniului Public şi Privat, Administrarea Pieţelor şi Gospodărie Comunală

Contact: marius.ungureanu@primarie6.ro

Alexandru Bojdan

Alexandru Bojdan

Alexandru Bojdan este licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene și are experiență în servicii IT lucrând pentru lideri mondiali în domeniul digitalizării.Se ghidează pentru alegerile locale după deviza “administrația publică servește OAMENII” și a candidat pentru a readuce nevoile cetățenilor Sectorului 6 în centrul atenției serviciilor publice.

Este mebru al Comisiei de buget, finanţe, investiții și fonduri europene.

Contact: alexandru.bojdan@primarie6.ro

 

Georgeta Mitran

Georgeta Mitran

Georgeta Mitran este absolventă a facultății de Agroturism din cadrul USAMV București. A profesat ca ziarist, după 1989, timp de 25 de ani. Este consilier în funcție din 2016. În mandatul trecut, a depus 22 de proiecte, dintre care 9 au fost adoptate.

Face parte din Comisia de educație, sport, sănătate, cultură, culte, tineret
şi probleme sociale și Comisia de relații internaționale și cu mediul asociativ.

Contact: georgeta.mitran@primarie6.ro

 

Gicu Zainea

Gicu Zainea

Gicu Zainea este constănțean dar s-a mutat în Bucuresti în anul 2000, pentru a urma cursurile universitare. Ulterior s-a îndragostit de acest oraș, în special de verdele cartier de atunci, Drumul Taberei iar mai târziu și de o bucureșteancă cu care s-a căsatorit și are doi copii.

Este membru al Comisiei de administrarea domeniului public şi privat, administrarea pieţelor şi gospodărie comunală

Contact: gicu.zainea@primarie6.ro

Cătălin Volintiru

Cătălin Volintiru

Cătălin Volintiru este un antreprenor local care cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă mulți dintre locuitorii Sectorului 6.

Este membru în Comisia Juridică, de Disciplină, Apărarea Ordinii Publice şi Probleme Sociale și în Comisia Urbanism, Lucrări Publice şi Protecţia Mediului

Contact: catalin.volintiru@primărie6.ro 

Telefon: +40 726115112